Bijzaak

Onze Opdrachtgevers

Met onze facilitaire kennis en ervaring op zak hebben we al de afgelopen jaren diverse opdrachtgevers mogen ondersteunen. En ook de organisaties en onze contactpersonen kijken terug op een geslaagde samenwerking.
bt_bb_section_top_section_coverage_image

GGD Gelderland-Zuid

Opdracht: Facilitaire aansturing en invulling crisisorganisatie Coronabestrijding
Werkgebied: Facilitair projectmanagement


De samenwerking met Bijzaak is heel open, direct en betrokken. Door de korte lijnen schakelt het heel snel en makkelijk. De manier van werken is heel goed: ze benoemen het probleem, geven een korte analyse en een advies of oplossing. Dat werkt als manager gewoon super fijn. Je wordt meegenomen in het proces, weet op hoofdlijnen wat er speelt, maar belangrijker nog dat het probleem wordt opgelost. Ik weet Ralph en Maarten te vinden en zij weten mij te vinden. Ralph en Maarten zijn gewoon twee hele leuke gasten om mee samen te werken.

Sascha Kraus-Hoogeveen, Manager Coronabestrijding bij GGD Gelderland-Zuid

https://www.bij-zaak.nl/wp-content/uploads/2021/04/ggdgz-square-logo.png

Rabobank Oost Betuwe

Opdracht: Transitie naar uitbesteding van aantal facilitaire diensten
Werkgebied: Transitiemanagement


In 2013 en 2014 heeft Ralph op zeer goede wijze leiding gegeven aan een ingrijpend transitieproces binnen de afdeling Facilitaire Services van Rabobank Oost Betuwe. Doel van de transitie was de professionalisering van deze afdeling. Dit proces omvatte: opzetten van een goed contractbeheer, uitbesteden van diensten, waaronder receptie en facilitaire werkzaamheden, begeleiden boventallige medewerkers, uitvoeren diverse huisvestingsprojecten waaronder verhuizing Adviescentrum en voorbereiding sluiting kantoren. Ralph is daarbij steeds op zoek naar nieuwe vormen van dienstverlening en (regionale) samenwerking. Ik beveel hem en zijn werkwijze van harte aan.

Dirk Getkate, Directeur Bedrijfsmanagement bij Rabobank Oost Betuwe

https://www.bij-zaak.nl/wp-content/uploads/2020/04/logo-rabobank.jpg

Gemeente Lansingerland

Opdracht: Versterking inkoopteam
Werkgebied: Inkoopmanagement


Voor de tijdelijk inzet van een Inkoopprofessional ben je bij Bijzaak aan het juiste adres. Bij Gemeente Lansingerland heeft Maarten het inkoopteam versterkt. Maarten werkt zeer zelfstandig zonder daarbij collega’s en stakeholders uit het oog te verliezen en zoekt waar nodig de afstemming. Hij is in staat snel de werkomgeving en alle daarbij behorende processen en procedures te adopteren en maakt daarbij de juiste route zich eigen. Ook voor wat betreft de inhoud weet hij deze adequaat en gedegen om te zetten in een concrete inkoop of aanbesteding. Daarnaast is Maarten zeer prettig in de omgang. Dit alles maakt Maarten tot een gewaardeerd collega.

Petra van Eijk, Inkoopadviseur bij Gemeente Lansingerland

https://www.bij-zaak.nl/wp-content/uploads/2020/04/logo-gemeente-Lansingerland.jpg

Veiligheidsregio Utrecht

Opdracht: Aanvulling team Afdeling Facilitaire Zaken
Werkgebied: Facilitair projectmanagement


Ralph heeft in 2017-2018 uitstekend werk verricht als interim Beleidsmedewerker Facilitaire Zaken bij de Veiligheidsregio Utrecht. Hij was verantwoordelijk voor het vertalen van ontwikkelingen op het gebied van facilitaire zaken naar beleidsadviezen en richtlijnen, het opstellen van programma’s van eisen, het selectieproces van nieuwe leveranciers en het contractmanagement rondom soft services. Ralph heeft een transparante manier van werken, rapporteert op de juiste momenten en behaalt de afgesproken resultaten. Ralph werkt nauwgezet, heeft oog voor de bestuurlijke context, heeft humor en is een fijne collega.

Frank Leget, Hoofd Facilitair & Inkoop bij Veiligheidsregio Utrecht

https://www.bij-zaak.nl/wp-content/uploads/2020/04/logo-VeiligheidsregioUTrecht.png

De Haagse Hogeschool

Opdracht: Begeleiding en implementatie van aanbesteding Catering
Werkgebied: Implementatie Soft Services


Maarten heeft de Haagse Hogeschool in 2019-2020 op uiterst effectieve wijze begeleid bij een complex aanbestedingsproces ‘Catering’ en tevens het nieuwe cateringconcept geïmplementeerd. Doel van de aanbesteding was het aantrekken van een cateraar die voldeed aan de specifieke wensen van ruim 25.000 leerlingen (120 culturen) en 2500 docenten & ondersteunend personeel. Daarnaast heeft Maarten de afdelingen Facilities van de Haagse Hogeschool professioneel uitgebouwd en kaders opgesteld voor het werken onder modern regiemodel. In deze ontwikkeling zocht hij als Facilitair Manager de samenwerking met toeleveranciers en interne gebruikers. Maarten heeft dit veranderproces, vakkundig en doelmatig begeleid. Maarten typeert zich als ‘verbinder’ en streeft naar het meest optimale voor de organisatie. Het was een prettige professionele samenwerking en ik beveel hem van harte aan.

Drs Marc Brugman, Manager Inkoop & Facilities (ai) bij De Haagse Hogeschool

https://www.bij-zaak.nl/wp-content/uploads/2020/04/logo-HaagseHogeSchool.png

Gezamenlijke relatie Marjolein Volgering

Dat de wereld van Facilitair en Inkoop “klein” is, blijkt maar weer. Zonder dat je het weet, heb ik opeens met beide partners van Bijzaak mogen werken. Maarten ken ik uit mijn tijd bij de gemeente Lansingerland waar hij meerdere facilitaire aanbestedingen (o.a. schoonmaak, beveiliging, catering, binnenbeplanting) heeft uitgevoerd en later tijdelijk heeft gewerkt als inkoopadviseur voor de gehele organisatie. Ralph ontmoette ik bij mijn start bij het Instituut Fysieke Veiligheid, waar hij werkt als portfoliomanager Facilitair (accountmanagement, projectleiderschap, contractmanagement en stimulator van o.a. kennisuitwisseling, samenwerken, MVI, etc. binnen de veiligheidregio’s).

De cv’s van Maarten en Ralph laten de hoeveelheid kennis en ervaring die zij hebben op facilitair (en inkoop) gebied al zien. Voor mij is vooral de manier waarop zij werken kenmerkend. Vanuit oprechte interesse maken zij zich een vraagstuk en de organisatie/de omgeving snel eigen. Vervolgens gaan ze zelfstandig en proactief aan de slag. Dit doen ze met de juiste balans voor afstemming, zonder dat je als opdrachtgever veel tijd en energie hoeft te steken in het inwerken; een kwestie van “plug & play”.

Daarbij vertegenwoordigen ze vanaf dag één jouw organisatie; representatief, met energie en kundigheid. Ze gaan problemen niet uit de weg maar zoeken altijd de oplossing en werken resultaatgericht. Ze zijn sociaal en eerlijk waardoor ze snel de aansluiting vinden maar ook vanuit hun kennis en ervaring kritisch durven te zijn en dat helpt je als organisatie verder!

Het verschil tussen Maarten en Ralph? Ralph realiseert als een aanjager en verbinder positieve veranderingen en concrete resultaten. Maarten zorgt vanuit structuur en een prettige kritische blik voor zichtbare vernieuwing en optimalisatie. Beide met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een flinke dosis humor! Met deze mannen is het fijn samenwerken!

Marjolein Volgering, Teamleider Inkoop, Facilitair, DIV en Juridische zaken bij Gemeente Lansingerland en Teamleider Verwerving bij Instituut Fysieke Veiligheid

https://www.bij-zaak.nl/wp-content/uploads/2020/04/IFV-logo.jpg
https://www.bij-zaak.nl/wp-content/uploads/2020/04/logo-gemeente-Lansingerland.jpg
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Meer weten?

Wilt u weten wat Bijzaak voor uw facilitaire organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
https://www.bij-zaak.nl/wp-content/uploads/2021/04/Bijzaak-logo_FacilitaireExperts-640x204.png
OVER ONSBijzaak
Bijzaak begeleidt en ondersteunt organisaties op het facilitaire domein, zodat zij zich kunnen focussen op de hoofdzaken.
SOCIALSVolg ons
Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!

© 2020 Bijzaak. All rights reserved. Ontwikkeld door WEBZIES.

Copyright by BoldThemes. All rights reserved.