BIJZAAKWie zijn wij?

Twee gedrevenFacilitaire fanatiekelingen
met focus op facilitair management.

Dat is Bijzaak, bestaande uit Ralph Hijl en Maarten Schenkelaars. ­­­­­­­In 2002 hebben Ralph en Maarten als studiegenoten de studie Facilitymanagement aan Hogeschool Diedenoort in Wageningen succesvol afgerond. De vriendschap en samenwerking kreeg na de studie een zakelijk tintje door de start van Tosties!, een gezamenlijke onderneming op het gebied van eventcatering. In 2013, na een succesvolle en leerzame periode, besloten ze het goedlopend bedrijf te verkopen en ieder hun eigen facilitaire richting op te gaan. Maar ze zijn elkaar nooit uit het oog verloren. Ralph richtte onder andere Bijzaak op en Maarten ging aan de slag als facilitair consultant.  De vriendschap én wens om samen te werken bleef bestaan.

Uiteindelijk zijn Ralph en Maarten in 2019 via diverse wegen weer als zelfstandige ondernemers aan de gang gegaan. Maar samen weet je meer dan alleen. Door kennis te blijven delen en met elkaar regelmatig te sparren over facilitaire zaken, van operationele zaken tot trends en ontwikkelingen, komen ze vaak tot nieuwe inzichten. Vanuit deze vriendschap, maar ook zakelijke passie, heeft Maarten zich in 2019 bij Bijzaak gevoegd. Interim facility professionals die u helpen met de invulling van diverse facilitaire vraagstukken.

EVEN VOORSTELLENRalph Hijl

Ralph Hijl is al bijna 20 jaar actief in de facilitaire dienstverlening. Hij heeft vanuit diverse leidinggevende functies het vak eigen gemaakt. Zowel aan de kant van leverancier als klant heeft Ralph facilitaire functies ingevuld, zoals regiomanager in de schoonmaak, facilitair manager bij de Rabobank en ING en interim functies als contract- en portfoliomanager.

Als persoon kun je Ralph het beste omschrijven als sociaal, gedreven en resultaatgericht. Zijn aanpak kenmerkt zich door het stellen van heldere doelen, verantwoordelijkheden binnen een team goed te beleggen en open te communiceren om zo het gewenste resultaat te behalen.

“Samen met onze twee kinderen gaan mijn vriendin Carlijn en ik graag wandelen of fietsen in de bosrijke omgeving van Overasselt. Bij mooi weer trekken we erop uit om te kamperen met onze caravan. De rest van mijn vrije tijd vul ik in met hardlopen, een hapje en drankje met vrienden en ben ik actief in het bestuur van de carnavalsvereniging.”

Maarten over Ralph: “De kracht van Ralph zit ‘m in zijn manier van communicatie en aansturing. Hij weet de juiste mensen op de juiste manier te betrekken. Ralph is een doelgerichte ondernemer met aandacht voor de mens!”

https://www.bij-zaak.nl/wp-content/uploads/2021/07/Ralph-Hijl_Bijzaak-scaled.jpg
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://www.bij-zaak.nl/wp-content/uploads/2021/07/MaartenSchenkelaars_Bijzaak-scaled.jpg

MAAK KENNIS METMaarten Schenkelaars

Ook Maarten Schenkelaars bevindt zich al zo’n 20 jaar in het facilitaire werkveld. Met name gericht op het facilitaire inkoopmanagement, waarbij hij oog heeft voor de diverse invalshoeken aan de (teken)tafel. Aan vraag- én aanbodzijde heeft Maarten facilitaire managementrollen ingevuld als contractmanager, projectleider en bid manager. Eigenaarschap, analytisch, doelgericht en verbinder zijn de eigenschappen die Maarten als persoon het beste omschrijven.

“Sport en reizen zijn mijn passies. Ik ben een gedreven triatleet en skiër. Samen met mijn vrouw Inge ga ik vaak op zoek naar fijne reiservaringen over de hele wereld. Daarnaast vullen we onze vrije tijd graag in met lekker eten en drinken met familie en vrienden.”

Ralph over Maarten: “Door de no nonsense aanpak van Maarten houdt hij het doel altijd voor ogen, waarbij hij openstaat voor nieuwe ideeën. Een enthousiaste relatiebeheerder.”

Meer weten?

Wilt u weten wat Bijzaak voor uw facilitaire organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
NIEUWS

Laatste Nieuws

Lees hieronder de laatste nieuwsberichten van Bijzaak.
https://www.bij-zaak.nl/wp-content/uploads/2021/04/Bijzaak-logo_FacilitaireExperts-640x204.png
OVER ONSBijzaak
Bijzaak begeleidt en ondersteunt organisaties op het facilitaire domein, zodat zij zich kunnen focussen op de hoofdzaken.
SOCIALSVolg ons
Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!

© 2020 Bijzaak. All rights reserved. Ontwikkeld door WEBZIES.

Copyright by BoldThemes. All rights reserved.