Schouw On!ine

digitaal en duurzaam schouwen

Schouw On!ine

Maak kennis met dé nieuwe, moderne en toekomstbestendige manier van schouwen en informatie uitwisseling tijdens Europese en onderhandse facilitaire tendertrajecten! Onze missie is om verdieping in de informatie uitwisseling (terug) te brengen tijdens tendertrajecten. We gaan ons toeleggen op het gezamenlijk belang van opdrachtgever en opdrachtnemer: op een diepgaander niveau informatie uitwisselen tijdens de schouw. Transparant, snel en objectief!

Bekijk hieronder de animatie voor een korte uitleg!

Bekijk hier de demo van een digitale schouw!

Met dank aan Fama Volat.

Waarom de keuze voor Schouw On!ine?

Met het nieuwe concept Schouw On!ine worden de plenaire informatiebijeenkomst en schouw volledig gedigitaliseerd! Door deze werkwijze hoort en ziet elke partij dezelfde informatie (non-discriminatie, gelijke behandeling en transparantie!) en wordt de informatie uitwisseling tijdens de schouw gestimuleerd. Bijkomende voordelen zijn:

  • Het minimaliseren van vervoersbewegingen (duurzaamheid!)

  • Voor nu bijdragen aan het realiseren van de 1,5 meter economie en

  • Verminderen van de druk op de dagelijkse gang van zaken van de organisatie van zowel de opdrachtgever als opdrachtnemer.


bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Meer weten?

Wilt u weten wat Schouw On!ine aan uw facilitaire aanbesteding kan toevoegen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Met onze facilitaire kennis en ervaring op zak hebben we al de afgelopen jaren diverse opdrachtgevers mogen ondersteunen. En ook de organisaties en onze contactpersonen kijken terug op een geslaagde samenwerking.
https://www.bij-zaak.nl/wp-content/uploads/2020/04/rabobank-160x160.jpg

Rabobank Oost Betuwe

Ralph is steeds op zoek naar nieuwe vormen van dienstverlening en (regionale) samenwerking. Ik beveel hem en zijn werkwijze van harte aan!

Dirk Getkate, Directeur Bedrijfsmanagement bij Rabobank Oost Betuwe

https://www.bij-zaak.nl/wp-content/uploads/2020/04/gemeente-lansingerland-160x160.jpg

Gemeente Lansingerland

Voor de tijdelijk inzet van een Inkoopprofessional ben je bij Bijzaak aan het juiste adres. Maarten heeft de opdracht snel eigen gemaakt en adequaat en gedegen om gezet in een concrete aanbesteding.

Petra van Eijk, Inkoopadviseur bij Gemeente Lansingerland

https://www.bij-zaak.nl/wp-content/uploads/2020/04/de-haagse-hogeschool-160x160.jpg

De Haagse Hogeschool

Maarten heeft de Haagse Hogeschool in 2019-2020 op uiterst effectieve wijze begeleid bij een complex aanbestedingsproces ‘Catering’ en tevens het nieuwe cateringconcept geïmplementeerd. Het was een prettige professionele samenwerking en ik beveel hem van harte aan.

Drs Marc Brugman, Manager Inkoop & Facilities (ai) bij De Haagse Hogeschool

OVER ONSBijzaak
Bijzaak begeleidt en ondersteunt organisaties op het facilitaire domein, zodat zij zich kunnen focussen op de hoofdzaken.
SOCIALSVolg ons
Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!

© 2020 Bijzaak. All rights reserved. Ontwikkeld door WEBZIES.

Copyright by BoldThemes. All rights reserved.